PITAGORA EDU

NOI FACEM DIFERENTA

De ce să alegi Pitagora Edu? Pentru că avem metoda și experiența necesară pentru a-i oferi copilului încredere și motivație, deblocându-i potențialul școlar, și oferind părinților încredere în succesele lui viitoare.

Spațiu central special amenajat

Pregătirea și cursurile se țin într-un spațiu situat în centrul orașului, special amenjat, modern cu un ambient plăcut, cu dotările necesare pentru desfășurarea optimă a procesului educativ. Mobilier de calitate, tablă, copiator, imprimantă, monitoare, laptopuri…etc. 

DE CE SĂ ALEGI PITAGORA EDU

PUTEȚI AVEA ÎNCREDERE ÎN METODELE NOASTRE, ELE FUNCȚIONEAZĂ

DOVADA O REPREZINTĂ SUCCESELE ELEVILOR NOȘTRI

Cum măsurați succesul? Am putea spune că succesul în acest caz se măsoară în statistici și multe, multe cifre, iar echipa Pitagora Edu ar putea face față și unei astfel de analize și cred că ar avea succes. Totuși noi considerăm că cele mai importante realizări nu pot fi cuantificate în cifre și statistici, ci mai degrabă în licărirea de încredere aparută pe chipul copilului tău luptător…sau sărbătorind împreună admiterea la facultatea sau liceul dorit. Cred că acesta este succesul nostru, este de fapt succesul copilului tău.

La Pitagora Edu suntem mândri să împărtășim cu voi cei aproape 5 ani de existență ai centrului și cei aproape 23 de ani de experiență în învățământ plini de realizări ale elevilor noștri împreună cu familiile lor.

Ce spun parinții

CONSTRUIREA INCREDERII COPILULUI PRIN DESCOPERIREA “EU POT!”

„Nivelul de încredere al fiicei noastre și nivelul de auto-valoare s-au îmbunătățit foarte mult … Mulțumesc.”

-Irina B.

ÎNLĂTURAREA BARIERELOR DE ÎNVĂȚARE ASTFEL ÎNCÂT COPILUL SĂ-ȘI CONSTRUIASCĂ PROPRIA MOTIVAȚE.

“Este evident că metoda dumneavoastră funcționeză, dovada este fiul nostru. El este mult mai încrezător și capabil să comunice cu ceilalți, deși suntem doar la jumătatea anului”.

-Ana R.

NOTELE ELEVULUI VOR CREȘTE DATORITĂ LUCRULUI ÎN ECHIPĂ ȘI A CREȘTERII NIVELULUI DE ÎNCREDERE ÎN FORȚELE PROPRII

“Nu numai că l-ați ajutat pe fiul nostru să-și mărească notele, dar l-ați învățat abilități de bază cum ar fi să-și organizeze munca mai eficient…”

-Doru P.

ÎMBUNĂTĂȚIREA PERFORMANȚELOR ȘI CREȘTEREA ȘANSELOR DE REUȘITĂ LA EXAMENE

“Profesoara i-a lăsat o impresie deosebită fiicei noastre. Sunteți extraordinari! A căpătat încredere în ea la simulare și la examen n-a fost stresată, a dat totul!”

-Mihai S.