Misiune

Construim un viitor frumos împreună

Misiunea noastră este să venim în sprijinul copiilor dumneavoastră prin înțelegerea și aprofundarea corectă și completă a cunoștințelor dobândite în școală, oferind fiecărui elev încredere și motivație și deblocându-i potențialul școlar.

“Nu există o recompensă mai mare pentru mine ca profesor decât entuziasmul de pe fețele elevilor mei atunci când își dau seama că pot face ceea ce înainte nu puteau, și licărirea de speranța din ochii lor.”

Profesor de matematică Simona Rîșcanu

Pregătirea copiilor și ajutorul oferit părinților

Succesul centrului educational Pitagora Edu s-a bazat de la început pe implicarea totală a profesorilor în procesul de învățare și educație, prin aplicarea creativă a metodei diagnostic-prescriptivă a centrului nostru care ne permite să elaborăm un curriculum adecvat pentru nevoile fiecărui copil, cu scopul de a construi încrederea necesară elevului pentru a reuși.

Pitagora Edu oferă elevilor un mediu de învățare potrivit pentru a întelege și aprofunda noțiuni de matematică, română, informatică, limbi străine cu scopul de a obține rezultate maxime la evaluarea națională, bacalaureat, admitere facultate, olimpiade, concursuri, teze.

Lucrăm în strânsă colaborare cu părinții, pentru a ne asigura că elevul își îndeplinește așteptările, atingând potențialul său maxim.

Codul de etică al echipei Pitagora Edu

Profesionalism

Respect

Responsabilitate

Încredere

Onestitate

Performanță

Dedicare și implicare sufletească

Centrare pe elev și nevoile acestuia

Parteneriat

Rezultate

Metoda Pitagora Edu
Metoda Pitagora Edu

METODA

PITAGORA EDU

Metoda noastra incepe cu evaluarea initiala a nivelului de cunostinte. Crearea unui plan educational personalizat bazat pe nivelul actual si potentialul de dezvoltare al fiecarui elev.

Rezultate dovedite
Rezultate dovedite

REZULTATE

DOVEDITE

Îi ajutam pe elevi sa descopere increderea in fortele proprii, independenta, dandu-le motivatii puternice pentru a reusi. Astfel, impreuna vom obtine rezultate scolare remarcabile.

Meditatii personalizate
Meditatii personalizate

MEDITATII

PERSONALIZATE

Metoda noastra de invatare personalizata este adaptată nevoilor unice de învățare ale fiecărui elev. De-a lungul timpului, ne vom intalni adesea cu parintii pentru a discuta evolutia copilului.

Metoda Pitagora Edu
Metoda Pitagora Edu

PROGRAMARE

FLEXIBILA

Programarile pentru meditatii si cursuri se vor face de comun acord, in functie de programul scolar al elevului, al profesorilor nostri si al disponibilitatii claselor in cadul centrului.

Rezultate dovedite
Rezultate dovedite

LOCATIA CENTRULUI

CONVENABILA

Pozitia centrala confera centrului Pitagora Edu un avantaj logistic pentru parinti si elevi.

PROFESORI SI INDRUMATORI AUTORIZATI
PROFESORI SI INDRUMATORI AUTORIZATI

PROFESORI SI INDRUMATORI

AUTORIZATI

Profesorii nostri sunt licentiati si au terminat facultati de specialitate pentru disciplina predata.