De ce Pitagora Edu ?

Pentru că avem metoda și experiența necesară pentru a-i oferi copilului încredere și motivație, deblocându-i potențialul școlar, și oferind părinților încredere în succesele lui viitoare.

Citeste mai mult

MEDITAȚII ȘI CURSURI ÎN BUZĂU

Educație – Motivație – Inspirație

Matematica

Matematica

Centrul educational Pitagora Edu pregateste elevi la matematica incepand cu clasa a-V-a si terminand cu clasa a-XII-a, pentru examenul de Evaluare Nationala, Bacalaureat, Admitere Facultate, Olimpiade, Concursuri, Teze, […]

Niciun cursant înscris

Romana

Romana

Centrul educational Pitagora Edu pregateste elevi la limba si literatura romana incepand cu clasa a-V-a si terminand cu clasa a-XII-a, pentru examenul de Evaluare Nationala, Bacalaureat, Admitere Facultate, […]

One student enrolled

Informatica copii

Informatica copii

Pe parcursul acestui curs, special conceput pentru copii, îi vom introduce pe micuți treptat în lumea calculatoarelor, intr-un mod practic și creativ. Pe parcursul cursului elevii vor […]

Te-ai înscris

Engleza copii

Engleza copii

Centrul educational Pitagora Edu ofera meditatii la limba engleza incepand cu clasa a-V-a si terminand cu clasa a-XII-a, pentru examenul de Evaluare Nationala, Bacalaureat, Admitere Facultate, Olimpiade, […]

Niciun cursant înscris

Simulari Evaluarea Nationala

Simulari Evaluarea Nationala

Centrul educational Pitagora Edu organizeaza simulari periodice privind Evaluarea Nationala pentru clasa a-VIII-a. Simulările examenelor naționale au scopul de a familiariza elevii cu rigorile testelor pe care […]

Niciun cursant înscris

AVANTAJE PITAGORA EDU

Încrederea în reușită

Atentie personalizata

100%

Rezultate

100%

Cursuri

15+

Experienta

12+

MEDITATII SI CURSURI DE PREGATIRE

EVALUAREA NATIONALA, BACALAUREAT, ADMITERE FACULTATE, TEZE, OLIMPIADE SI CONCURSURI

De ce funcționează Centrul de meditatii Pitagora Edu? Datorita unei experiente de peste 23 de ani in invatamant, perioada in care am adaptat metodele noastre de invatare si indrumare pentru a fi potrivite nevoilor unice ale fiecarui elev. Prin munca depusa de-a lungul timpului am realizat ca echipa formata din elev, parinte si profesor conduce sigur la reusite, de aceea ne-am propus sa mergem impreuna pe drumul succesului. Licarirea de incredere si speranta din ochii copilului dumneavoastra este confirmarea deplina a performantei metodei noastre de educatie.

Metoda Pitagora Edu
Metoda Pitagora Edu

METODA

PITAGORA EDU

Metoda noastra incepe cu evaluarea initiala a nivelului de cunostinte. Crearea unui plan educational personalizat bazat pe nivelul actual si potentialul de dezvoltare al fiecarui elev.

Rezultate dovedite
Rezultate dovedite

REZULTATE

DOVEDITE

Îi ajutam pe elevi sa descopere increderea in fortele proprii, independenta, dandu-le motivatii puternice pentru a reusi. Astfel, impreuna vom obtine rezultate scolare remarcabile.

Meditatii personalizate
Meditatii personalizate

MEDITATII

PERSONALIZATE

Metoda noastra de invatare personalizata este adaptată nevoilor unice de învățare ale fiecărui elev. De-a lungul timpului, ne vom intalni adesea cu parintii pentru a discuta evolutia copilului.

Metoda Pitagora Edu
Metoda Pitagora Edu

PROGRAMARE

FLEXIBILA

Programarile pentru meditatii si cursuri se vor face de comun acord, in functie de programul scolar al elevului, al profesorilor nostri si al disponibilitatii claselor in cadul centrului.

Rezultate dovedite
Rezultate dovedite

LOCATIA CENTRULUI

CONVENABILA

Pozitia centrala confera centrului Pitagora Edu un avantaj logistic pentru parinti si elevi.

PROFESORI SI INDRUMATORI AUTORIZATI
PROFESORI SI INDRUMATORI AUTORIZATI

PROFESORI SI INDRUMATORI

AUTORIZATI

Profesorii nostri sunt licentiati si au terminat facultati de specialitate pentru disciplina predata.

CHEIA SUCCESULUI

ESTE METODA NOASTRĂ DOVEDITĂ

In cadrul centrului de meditatii si cursuri Pitagora Edu am inteles ca nu toate metodele de invatare sunt potrivite oricarui elev.

Pentru a obtine rezultate sigure, profesorii din Centrul Pitagora, predau materia din nou pentru fiecare disciplină in parte.

Fiecare elev va primi atenţie personalizată. Planul nostru educaţional va fi adaptat pentru fiecare din elevii noştri şi are urmatoarele etape:

EVALUARE INITIALA

In centrul nostru se va face evaluarea iniţială a nivelului de cunoştinţe, pentru a identifica punctele forte si cele slabe ale fiecarui elev.

PLAN PERSONALIZAT

Pe baza rezultatelor evaluării initiale, profesorii nostri dezvoltă un plan de învățare personalizat, bazate pe nivelul actual şi potenţialul de dezvoltare al fiecarui elev.

EVALUARE PERIODICA

Evaluarea performanţei educationale la intervale de timp repetate. Întelegerea şi depistarea factorilor personali care împiedică dezvoltarea potenţialului educaţional al fiecarui elev.

COMUNICARE

Pastram o legatura stransa cu parintii pentru a inlatura eventuale obstacole aparute in procesul educativ si pentru a urmari progresele realizate.